sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Stefan Banica JR, ce SECRET! Doamne, nu se astepta nimeni! S-a intamplat!

Distribuie:

Publicat:

Stefan Banica si Lavinia Parva stiu ce inseamna sa fii cu adevarat discret! Se stie ca artistii au devenit parinti in luna mai a acestui an, cand solista fostei trupe Spicy a nascut pentru prima oara. Daca sarcina a fost una discreta, asa s-a intamplat si cu botezul. Cei doi l-au botezat pe micutul Alexandru pe 22 septembrie, insa abia acum s-a aflat asta!

Stefan Banica si Lavinia Parva si-au botezat copilul in mare secret

Cantaretii care formeaza una din cele mai frumoase familii din spatiul monden si-au crestinat baietelul la un restaurant luxos din nordul Bucurestiului, fara ca presa sa afle ceva in tot acest timp. Daca alti artisti cheama presa si vand astfel de evenimente pentru ca au contracte de publicitate cu tot felul de firme pe care le promoveaza pe retelele de socializare, ei bine, Stefan si Lavinia nu au vrut sa faca bani de pe urma botezului micutului Alex, cel putin asta sustine spynews.ro care a aflat cand a avut loc botezul.

La eveniment au participat, asadar, doar persoanele foarte apropiate de cuplu. Secretul a fost bine pastrat si nici pana azi cei doi nu au vrut sa vorbeasca despre acest moment intim. Pentru Stefan Banica nu e ceva nou, el fiind obisnuit deja cu botezurile, caci a devenit tata pentru a treia oara. Artistul mai are un baiat si o fetita, pe nume Violeta, rezultata din relatia pe care a avut-o cu Andreea Marin.

Stefan si Lavinia s-au casatorit in Bulgaria

Secreta a fost si casatoria dintre Stefan si Lavinia. Cei doi au ales sa isi uneasca destinele intr-un loc magic din Bulgaria. „Am descoperit in Bulgaria un loc de care m-am indragostit si mi-am dorit sa fac acest pas acolo (n.r. nunta). In Bulgaria sunt niste locuri extraordinare. Ne-am dorit sa facem acest lucru discret, am avut alaturi de noi persoanele care ne iubesc cu adevarat”, a spus Lavinia la un post de televiziune in urma cu ceva timp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img