luni, 20 mai, 2024

Stefan Farrel spune adevarul despre relatia lui cu Bianca Rus! Andreea Tonciu a avut dreptate?

Distribuie:

Publicat:

Bianca Rus a tot vorbit la ”Bravo, ai stil! Celebrities” de iubitul său, Stefan Farrel. Acesta a apărut și cu ea în emisiune, deși mai multe concurente lăsau să se înțeleagă că această relație este una falsă.

 

Bianca Rus a luat foc de fiecare dată când i s-a pus sub semnul întrebării relația de iubire dintre ea și Stefan Farrel.

”Nu e nimic între tine și Ștefan Farrel, e un barter. Domnul Farrel este prietenul Biei și au făcut schimb pe schimb: ”tu te duci acolo în emisiune și spui numele meu, ce fac eu, iar eu sun și cer bartere” De aceea, îi spui tot timpul numele în emisiune (…) Și, te rog frumos, începând cu această emisiune, să nu îi mai pronunți numele aici, poți să o faci la tine pe Instagram, unde vrei, dar nu în emisiune. Toate avem oameni cu care lucrăm și nu le spunem numele în emisiune, nu le facem reclamă aici”, a spus Andreea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, despre relația dintre Bianca Rus și Stefan Farrel.

Și atunci, și după aceea, Bianca Rus a afirmat sus și tare că ea și Stefan Farrel sunt la început de drum, dar relația lor este una de iubire.

Ei bine, după perioada de izolare din cauza pandemiei de coronavirus, când emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” a fost suspendată, Bianca Rus a plecat acasă, la părinții săi, în vreme ce Stefan Farrel a fost la Cluj.

SURSA: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img