sâmbătă, 18 mai, 2024

Sumudica e din nou cu “lupa” pe FCSB si ii arunca manusa lui Dica: “Iar o sa spuna lumea ca pun presiune!”. Miriuta e de acord

Distribuie:

Publicat:

Marius Şumudică (47 de ani) şi Vasile Miriuţă (49 de ani) pun presiune pe colegul Nicolae Dică. Ambii antrenori consideră că FCSB e favorită în dubla manşă cu Hajduk Split, iar Şumi merge şi mai departe.
 

Antrenorul lui Al Shabab a făcut un obicei din a analiza FCSB din exterior, iar de aceeastă dată consideră că vicecampioana României nu are nicio scuză dacă nu elimină Hajduk Split, locul trei în Croaţia anul trecut, şi nu se califică în play-off-ul Europa League: "Dacă nu treci de Hajduk… fără să pun presiune, că iar o să zică lumea că pun presiune pe Dică sau pe nu ştiu cine. Dacă nu treci de Hajduk Split, nu meriţi să ajungi în grupele Europa League. Hajduk Split nu mai e ce era odată. Au vândut un jucător acum pe 3,5 milioane, căpitanul de echipă este în discuţii să plece şi el. Nu ai vioie să nu te califici, dar se poate întâmpla orice", a spus Marius Şumudică.

Miriuţă, discurs asemănător

Pentru fostul antrenor al lui Dinamo, echipa la care joacă Steliano Filip e departe de forma arătată în trecut, iar acest detaliu îi obligă, practic, pe elevii lui Nicolae Dică la un rezultat pozitiv în dubla care contează pentru turul al treilea preliminar al Europa League. 1-1 ar fi, spune "Tati", un rezultat cum nu se poate mai bun pentru vicecampioana României: "E o partidă dificilă, chiar dacă Hajduk nu mai sperie. Au nişte suporteri fanatici, care pot crea o atmosferă incendiară. Părerea mea, FCSB pleacă favorită, pentru că Hajduk nu mai sperie pe nimeni. Eu cred că vor scoate un rezultat pozitiv. Ar fi foarte bine să nu primeşti gol în deplasare în primul joc, dar nu ar fi nicio problemă să faci 1-1 sau să baţi cu 2-1. 1-1 mi s-ar părea un rezultat foarte bun", a declarat Miriuţă, la ProSport Live, în momentul în care a fost chestionat pe seama şanselor de calificare ale clubului lui Gigi Becali.

sursa: prosport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img