marți, 7 mai, 2024

”Survivor Romania”, sezonul 2. Costi Ionita deschide lista concurentilor din echipa Faimosilor: „Daca nu am facut armata, m-am gandit ca e momentul”

Distribuie:

Publicat:

Costi Ioniță este unul dintre artiștii care va intra în arena „Survivor România”, sezonul 2.

Începe sezonul 2 „Survivor România”! Producătorii emisiunii concurs au anunțat cine sunt primii trei concurenți care se pregătesc de competiția din Republica Dominicană.

Costi Ioniță, primul nume din echipa Faimoșilor

Celebrul Costi Ioniță a acceptat provocarea vieții lui. Artistul va fi concurent în competiția „Survivor România”, care debutează la al doilea sezon. Alături de el, în echipa Faimoșilor, vor fi Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu.

Citeste si:Începe Survivor România – sezonul 2! Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu, primii Faimoși care intră în competiția-fenomen de la Kanal D

Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, cu o carieră de succes în industria muzicală. Mai mult, el a influențat în bine și a ajutat să evolueze și alți artiști români. Încă de la o vârstă fragedă și-a făcut cunoscut talentul muzical, ca la doar 12 ani să intre în taraful clubului Constanța. La vârsta de 13 ani, Costi Ioniță mergea cu taraful în Franța, iar în liceu înființa trupa de rock Agartha. 

De numele lui s-a legat și evoluția mai multor trupe, cum ar fi Valahia, Exotic, Sahara, dar și succesul uluitor al unor piese ce au fost mult timp pe buzele a milioane de fani.  În 2012, Costi Ioniță era nominalizat la „Premiile Grammy”, cu hitul produs și cântat de Shaggy cu Kat DeLuna, „Dame”. 

Costi Ioniță, concurent la „Survivor România”, sezonul 2

Costi Ioniță a acceptat o provocare uriașă când a decis să participe la „Survivor România”, o competiție dură în care rezistă doar cei mai puternici concurenți, pregătiți atât fizic, cât mai ales mental. Costi Ioniță a făcut o mărturisire sinceră și a afirmat că situațiile tensionate îl vor ajuta să se descopere mai mult.

 

„Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul! ”Survivor România” va fi un prilej pentru a mă descoperi în situații neobișnuite, în condiții de trai dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt”, a declarat Costi Ioniță. 

Averea lui Costi Ioniță

Costi Ioniță a reușit să-și ducă din nou piesele pe primele locuri în topurile de la radio, lansând hit după hit. După ce ani de zile  a locuit în SUA, artistul s-a întors în țară și a înființat o casă de producție de succes.

Cântărețul a colaborat cu cei mai tari artiști de la noi precum Lidia Buble, Dani Mocanu sau Florin Salam și fiica acestuia. Iar cele mai recente piese ale lui, cele cu Jador, Dodo, Bogdan Mocanu și Iancu Sterp au milioane de vizualizări și se află în topuri de la lansare.

Costi Ioniță nu a vorbit despre averea sa nici atunci când era în SUA, locuia în Miami și era producător pentru Shaggy, Kat de Luna, Mohombi sau Faydee, nici acum când scoate numai piese de top. Chiar dacă sunt voci care spun că Ioniță ar fi milionar în dolari, artistul preferă probabil să-și investească banii în muzică. În ultimii ani, celebrul cântăreț și-a schimbat complet stilul de viață. A devenit vegetarian, face yoga, și își surprinde fanii cu imagini făcute în bisericile în care merge ca să se roage.

Extravaganțele lui Costi Ioniță

În anul 2007, Costi Ioniță a șocat opinia publică după ce s-a aflat că intenționează să cumpere o mașină placată cu aur, dar a renunțat. La momentul acela, presa a scris mult despre Jaguarul XJR placat cu aur de 24 de karate, dar, în cele din urmă, artistul a renunțat la idee.

El a luat această decizie pentru că respectiva mașină, chiar dacă era placată cu aur, avea probleme pe partea electrică. În aceste condiții, Costi Ioniță nu a vrut să dea 140.000 de euro pe o mașină ce necesita reparații. Cu puțin timp în urmă, cântărețul a fost surprins de paparazzi la volanul unui BMW fabricat in 2014, model ce costă în jur de 20.000 de euro.

continuarea pe wowbiz.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img