marți, 23 aprilie, 2024

Suspendarile sportivilor Khabib Nurmagomedov si Conor McGregor au fost prelungite ‘pana la noi ordine’ de o comisie sportiva

Distribuie:

Publicat:

Comisia sportivă a statului Nevada a prelungit, miercuri, suspendările rusului Khabib Nurmagomedov şi irlandezului Conor McGregor, sancţionaţi ca urmare a incidentelor de la meciul din 6 octombrie, de la Las Vegas, relatează AFP, informează News.ro.

Prelungirea suspendărilor “până la noi ordine” a fost decisă în unanimitate.

Cei doi sportivi sunt suspendaţi din data de 15 octombrie, perioada iniţială fiind de zece zile.

Comisia sportivă din Nevada îşi continua Ancheta cu privire la incidentele de după victoria obţinută de Nurmagomedov.

Rusul Khabib Nurmagomedov l-a învins, în 6 octombrie, la Las Vegas, pe irlandezul Conor McGregor, partida fiind urmată de o bătaie între stafurile celor doi luptători, dar şi între spectatori. Poliţia a intervenit şi a arestat trei membri ai echipei rusului.

Incidentele au izbucnit în cuşcă şi în afara ei după ce Nurmagomedov s-a dus în zona publicului să-l bată pe Dillon Danis, din echipa irlandezului. Apoi, un fan a escaladat peretele şi a intrat în cuşcă, lovindu-l de mai multe ori pe la spate pe McGregor. Bătaia s-a generalizat între stafurile celor doi, dar s-a transmis şi în rândul spectatorilor prezenţi în T-Mobile Arena din Las Vegas. Forţele de ordine au intervenit pentru a calma situaţia.

McGregor are 21 de victorii (18 KO) şi patru înfrângeri în UFC, in timp Khabib Nurmagomedov este neînvins, după 27 de meciuri disputate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img