miercuri, 1 mai, 2024

Tanara mama RAPITA si SECHESTRATA! Urma sa fie vanduta a o licitatie pe internet

Distribuie:

Publicat:

O tanara de 20 de ani din Marea Britanie a fost drogata si rapita la Milano, cu scopul de a fi vanduta intr-o licitatie pe internet, a anuntat politia italiana citata de BBC, informeaza Digi24.

Fotomodelul a mers in orasul italian pentru a lua parte la o sedinta foto aranjata de agentul ei, insa a ajuns sa fie rapita si sechestrata timp de sase zile.

A doua zi, cand a mers la sedinta foto, ea a fost atacata de doi barbati. A fost incatusata, fortata sa ia ketamina si apoi inchisa intr-un geamantan.

Timp de sase zile, tanara a stat inchisa intr-o casa din Borgial, la nord-vest de Torino.

Cel care a rapit-o este un barbat in varsta de 30 de ani din Polonia, dar care locuieste in Marea Britanie. El a fost arestat sub acuzatia de rapire de persoane.

Anchetatorii au descoperit ca polonezul a organizat mai multe licitatii pe internet ca sa vanda fete rapite. Politia cerceteaza acum sa dovedeasca daca anunturile au fost adevarate sau au fost inventate.

In cazul tinerei din Marea Britanie, el a folosit un cont criptat pentru a discuta cu agentul tinerei rapite. El i-a spus ca opereaza in numele „Grupului Moartea Neagra” si i-a cerut 300.000 de dolari ca sa opreasca licitatia.

Insa, tanara a fost eliberata dupa sase zile. Aparent, infractorul si-a dat seama ca femeia are un copil de 2 ani si nu vrea sa aiba de-a face cu mame, au mai spus anchetatorii. El a fost arestat dupa ce a condus-o pe tanara la Consulatul Marii Britanii din Milano.

O ancheta a fost lansata de politiile din Italia, Polonia si Marea Britanie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img