duminică, 28 aprilie, 2024

Taximetrist  depistat în zona de competență la volanul unui autoturism deşi avea persmisul de conducere suspendat

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ţuţora efectuează cercetări cu privire la un taximetrist care a fost depistat conducând un autoturism, deşi avea persmisul de conducere suspendat.

În ziua de 19 septembrie, în jurul orei 22.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora -I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Osoi, un autoturism, înmatriculat în România, condus de un ieşean în vârstă de 39 de ani.

Deoarece la controlul de frontieră persoana nu a putut prezenta permisul de conducere, colegii noştri au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img