joi, 30 mai, 2024

Telenovela continuă! După ce și-a umilit public familia împreună cu Meghan Markle, Prințul Harry spune că își vrea tatăl şi fratele înapoi

Distribuie:

Publicat:

Prinţul Harry a mărturisit într-un interviu acordat înainte de lansarea cărţii sale autobiografice că i-ar plăcea să-şi "recupereze" tatăl, pe regele Charles al III-lea, şi fratele, prinţul moştenitor William, în condiţiile în care relaţiile sale cu familia regală au devenit tot mai reci şi mai tensionate în ultimii ani, după căsătoria sa cu Meghan Markle şi mutarea în Statele Unite, relatează BBC.

"Mi-ar plăcea să-mi recuperez tatăl, mi-ar plăcea să-mi recuperez fratele", a spus Harry într-un interviu înainte de lansarea cărţii sale autobiografice "Spare", prevăzută pentru 10 ianuarie, scrie news.ro.

Dar, pe de altă parte, el spune că "ei nu au arătat absolut nicio dorinţă de a se împăca", deşi, precizează BBC, nu este clar la cine se referă.

Prinţul Harry a făcut aceste comentarii în timpul unei discuţii cu Tom Bradby de la ITV şi a acordat un interviu şi postului de televiziune american CBS News. Ambele interviuri vor fi difuzate pe 8 ianuarie.

Vorbind cu jurnalistul Anderson Cooper de la CBS, prinţul Harry susţine că s-a simţit trădat înainte de a lua decizia de a renunţa la statutul său de membru regal în activitate.

"Deci, atunci când ţi se spune, în ultimii şase ani: 'Nu putem da o declaraţie, ca să te protejăm', dar apoi o faci în cazul altor membri ai familiei, se ajunge într-un punct în care tăcerea echivalează cu o trădare", a declarat Harry.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img