duminică, 19 mai, 2024

Teo Trandafir, out de la Kanal D. De ce vedeta a rămas fără emisiunea de la ora 15

Distribuie:

Publicat:

Emisiunea prezentată de Teo Trandafir urmează să fie scoasă din grila de programe a postului de televiziune Kanal D. La ora actuală nu se știe încă ce se va întâmpla cu cei care se ocupă de „Teo Show” și de ce postul a luat o astfel de decizie. Cel mai probabil, hotărârea s-ar fi luat în urma unor discuții în ce privește audiența avută de Teo Trandafir în ultima perioadă, anunță cancan.ro.

Teo Trandafir, out de la Kanal D

Potrivit cancan.ro, deși nu există declarații oficiale în ce privește decizia pe care ar fi luat-o postul de televiziune, există posibilitatea ca atât Teo Trandafir, cât și cei implicați în proiect să fie nevoiți să își găsească alt loc de muncă. Motivul ar fi cifrele de audiență tot mai mici obținute de Teo Trandafir în ultima perioadă. Prin urmare, emisiunea nu ar mai prezenta interes pentru postul de televiziune turcesc.

La ora actuală nu se știe nici dacă Teo ar putea începe un alt proiect la Kanal D din toamnă sau dacă va fi nevoită să renunțe definitiv la Kanal D, post la care activează încă din 2013.

Plecarea lui Teo Trandafir de la Kanal D ar însemna însă și o lovitură pentru postul de televiziune, întrucât aceasta este o prezentatoare extrem de apreciată în breaslă și cu mulți urmăritori în rândul telespectatorilor.

 

sursă

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img