sâmbătă, 18 mai, 2024

Teribilism la Leosti, Padureni : 3 fete de 13,14 și 15 ani, accidentate de un tânăr sofer băut in stația de autobuz – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Inconștient ! Un sofer din localitatea vasluiana Leosti, comuna Padureni, a fost la un pas sa producă o mare tragedie in după-amiaza zilei de duminica, 20 Martie . Acesta se afla la volanul autoturismului ,iar in dreptul stației de autobuz din localitate, acesta a observat ca se aflau trei fete, vecine ale șoferului . In spiritul unei glume, acesta a venit cu viteza și a virat spre stație, a frânat, însă, pietrișul de pe jos i-a încurcat planurile, șoferul accidentând cele trei fete . 

O ambulanta din cadrul Saj- substația Husi cât si echipajul Epa Smurd, au preluat fetele de 13, 14 si respectiv 15, si le-au transportat la Spitalul Municipal “ Dimitrie Castroian” Husi . Acestea au suferit traumatisme ușoare dar s-au ales cu o sperietura zdravănă . 

Polițiștii rutieri huseni au ajuns la fata locului si au demarat o ancheta . Conform surselor noastre, atunci când șoferul a suflat in aparatul etilotest, acesta a indicat o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img