miercuri, 17 aprilie, 2024

Tigarete de contrabanda descoperite la Vama Albita

Distribuie:

Publicat:

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit 6.200 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse si nedeclarate, in bagajele personale ale unei tinere, cu cetatenie romana si R. Moldova.

In ziua de 14 mai, in jurul orei 18.00, pe sensul de intrare in tara din P.T.F.Albita/judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un autoturism marca Nissan Micra, Ludmila S., in varsta de 37 de ani, cu cetatenie romana si R. Moldova.

“In baza profilului de risc existent, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport si a persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, in bagajele personale ale acesteia, cantitatea de 6.200 tigarete, cu timbru de acciza R.Moldova.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare totala de 1.395 lei si sanctionarea contraventionala a Ludmilei S. cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img