duminică, 26 mai, 2024

Tips&tricks;: de ce ai nevoie de schele metalice pe santier?

Distribuie:

Publicat:

Domeniul constructiilor a inflorit in Romania, iar ca drept dovada, orasele se extind cu repeziciune la periferie, atat prin blocuri, cat si prin case rezidentiale. Oamenii cauta din ce in ce mai mult sa aiba propriile lor locuinte, dar si teren unde sa se poata bucura de timp in aer liber.

Daca lucrezi in acest domeniu si cauti o solutie prin care sa-ti eficientizezi costurile, alege sa inchiriezi structurile provizorii, in loc sa le cumperi. De exemplu, poti sa colaborezi cu o firma de specialitate pentru a obtine schele metalice, dar si alte obiecte si utilaje care iti sunt necesare.  

Schele metalice, esentiale pentru orice lucrare in constructii

Fie ca te ocupi de renovari sau de ridicarea unor imobile noi, in domeniul constructiilor ai nevoie intotdeauna de schele metalice, cu ajutorul carora muncitorii sa poata lucra la inaltime. Aceste structuri auxiliare sunt esentiale cand vine vorba despre aplicarea amorsei, a vopselei decorative, dar si a izolatiei. In acelasi timp, schelele sunt utilizate si pentru realizarea tavanelor, intrucat sunt concepute special pentru a oferi muncitorilor siguranta de care au nevoie cand lucreaza la inaltime.

Structuri eficiente, care sustin concomitent mai multe persoane

In cazul in care lucrezi la un bloc si ai nevoie ca mai multe persoane sa se ocupe simultan de mai multe lucrari, nicio problema. Poti opta pentru schele metalice care sa sustina o greutate mai mare. Avand in vedere ca structurile sunt realizate din metal galvanizat rezistent, este suficient ca muncitorii sa poarte un echipament adecvat pentru a fi in siguranta atunci cand lucreaza.

Usor de montat si demontat

Intrucat sunt create din mai multe elemente, care se imbina intre ele, schelele metalice sunt simplu de montat, dar si de demontat. Lasa, insa, aceste lucrari in seama unor profesionisti, care au experienta in domeniu si care iti pot garanta ca atunci cand sunt finalizate, schelele pot fi folosite cu incredere.

Ce tipuri de schele ai la dispozitie?

Pe lista elementelor de care mai trebuie sa tii cont cand vine vorba despre schelele metalice se numara si faptul ca acestea se impart in 3 categorii:

·       schele fixe – pot fi utilizate cu precadere la exterior, atunci cand peretii de afara trebuie tencuiti, dati cu amorsa ori cand trebuie aplicata decorativa;

·       schele mobile – aceste structuri sunt simplu de mutat oriunde ai nevoie, motiv pentru care este bine sa le folosesti mai ales cand trebuie sa te ocupi de lucrari in mai multe locuri;

·       schele de interior – sunt excelente pentru realizarea unor tavane de calitate, dar si pentru diferite tipuri de reparatii, atunci cand ele se impun.

Inchiriaza, in loc sa cumperi

Toate materialele de constructii, dar si structurile auxiliare de care ai nevoie sunt costisitoare, asa ca este recomandat sa iti cantaresti bine deciziile cand faci investitii. De exemplu, in loc sa cumperi schelele metalice, indiferent de tipul acestora, cel mai bine este sa le inchiriezi pentru o perioada limitata de timp. Poti alege dintre modelele pe care le ai la dispozitie, iar acestea iti vor fi aduse la fata locului. De montaj se pot ocupa reprezentantii firmei cu care colaborezi, asa ca ulterior, muncitorii isi vor continua activitatile de zi cu zi fara probleme.

Acceseaza LucInvest.ro si vei descoperi aici o gama variata de obiecte pe care le poti inchiria foarte usor. De la cea mai buna schela de inchiriat, pana la cofraje, dar si utilaje cu ajutorul carora iti vei simplifica munca, toate iti stau la dispozitie. In acest fel, iti poti atinge scopul mult mai usor, economisind.

Date de contact:

Telefon: (40)745.410.817

E-mail: office@lucinvest.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img