Titi Holban salvat de colegii sai din PSD.Ridicare imunitatii respinsa in Camera Deputatilor

Publicat:

Camera Deputatilor a respins, miercuri, ridicarea imunitatii deputatului UNPR Titi Holban. Votul a fost secret cu bile.

 S-au inregistrat 198 de voturi ”impotriva” solicitarii de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Holban si doar 96 de voturi ”pentru”.

Deputatul UNPR Titi Holban a sustinut, miercuri, in plenul Camerei, in timpul dezbaterii cererii privind incuviintarea arestarii sale preventive, ca este nevinovat, ca nu reprezinta un pericol public si ca de votul deputatilor depind cariera si soarta lui ca om.

El le-a cerut deputatilor sa analizeze situatia „omeneste” sau chiar „dumnezeieste”, aratand ca oricare dintre deputati poate fi in aceasta situatie.

 „Aveti incredere ca sunt nevinovat, timpul va dovedi ca tot ce am spus eu este adevarat, oricare dintre dumneavoastra poate fi in aceasta situatie. De votul dumneavoastra depind cariera si soarta mea ca om. Dragi colegi, va rog din suflet sa analizati aceasta situatie omeneste sau chiar dumnezeieste, asa cum ne invata domnul Hristos, cand ne spune «atunci cand iti judeci aproapele pune-te in locul lui si judeca cum tu ai fi in aceeasi situatie»”, a afirmat Holban.

Comisia juridica a Camerei a respins luni cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatului UNPR Titi Holban, fiind inregistrate 10 voturi „pentru”, 9 „impotriva” si 2 abtineri.

DNA a cerut aviz de la Camera Deputatilor pentru incuviintarea arestarii preventive a lui Titi Holban, suspectat de trafic de influenta pentru ca ar fi luat 10.000 euro pentru ca o firma sa nu fie sanctionata, dupa un control al Directiei Antifrauda.

Titi Holban este al patrulea deputat pentru care organele abilitate cer, in acest an, incuviintarea arestarii preventive, dupa Florin Popescu, Daniel Chitoiu, Vlad Cosma. Si in celelalte cazuri plenul Camerei a respins solicitarile DNA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img