TNL are un nou presedinte executiv

0
78

Vlad Vasiu este noul presedinte executiv al Tineretului National Liberal (TNL), dupa ce a obtinut 44 de voturi, dintr-un total de 45, in cadrul sedintei Biroului National TNL care a avut loc duminica, in Bucuresti.

Functia de presedinte executiv al TNL este a doua functie ca importanta in interiorul organizatiei. Tot in cadrul sedintei Biroului Permanent National care a avut loc, duminica 15 februarie, deputatul Costel Alexe a fost ales presedinte interimar al TNL Romania, functie ramas vacanta in urma demisiei presedintelui ales Florin Alexe.

Vlad Vasiu a fost sustinut, in prealabil, de catre filialale TNL din Transilvania, primind mai apoi vot de incredere din partea majoritatii filialelor din tara.

La nivelul judetului Sibiu, Vlad Vasiu detine functia de vicepresedinte al Biroului Permanent Teritorial PNL Sibiu. Noul presedinte executiv al TNL are 31 de ani si si-a inceput cariera politica la 18 ani, reprezentand, pe rand, filiala Sibiu in Biroul National al Cluburilor Studentesti Liberale, trecand apoi la TNL, unde a reprezentat Tineretul National Sibiu timp de trei mandate, incepand cu anul 2009.

Vlad Vasiu este asistent univeristar al Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene din cadrul Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu.sursa:stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.