luni, 20 mai, 2024

Toamna culturala bogata la muzeul barladean

Distribuie:

Publicat:

Carmen Poenaru este fara indoiala o artista desavarsita, cu o activitate intensa, fiind membra a Uniunii Artistilor Plastici din Romania, a Asociatiei Europene a Artistilor, a Asociatiei Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania, precum si a clubului UNESCO. Expozitiile personale si de grup in tari ca Elvetia, Finlanda, SUA, Franta, Italia, Spania, Grecia, Germania, Australia etc. sunt tot atatea dovezi a aprecierii de care se bucura artista. Spiritul sau aflat intr-o neintrerupta cautare i-a condus pasii spre pictura, dar si spre designul vestimentar si arta decorativa.

Ampla expozitie de pictura si arta textila semnata de artista bacaoana  Carmen Poenaru este de-o bogatie cromatica greu de egalat, iar prin dimensiuni si numar impresioneaza, fara indoiala, ochii privitorilor.
Artista incearca mereu, cu prilejul fiecarei expozitii, sa vina in fata publicului spectator cu lucruri si provocari noi. De aceasta data in paralel cu lucrarile de pictura, cu un aspect atat de viu si plin de lumina, ne propune o intalnire si cu tapiseria, mai exact cu foarte frumoase si ingenioase colaje textile. Combinatia atat de reusita intre lucrarile de pictura si arta textila este, fara indoiala, punctul forte al acestei inedite expozitii.
Reintalnire cu arta de buna calitate, in care reprezentarile 2D in pictura si arta textila, asigura un joc cromatic, de culori si spatii, expus in limbajul subtil al emotiilor si al crezului sau artistic.

Vernisajul expozitiei va avea loc DUMINICA, 13 OCTOMBRIE, ora 11.00 la sediul central al Muzeului „Vasile Parvan”.Prezinta criticul de arta Iulian Bucur.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img