sâmbătă, 4 mai, 2024

Tornada a facut PRAPAD in Romania! Un autocar cu zeci de persoane s-a rasturnat. A fost activat planul ROSU de interventie! Imagini chiar inainte de accident – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un autocar care avea 40 de persoane la bord s-a rasturnat marti, 30 aprilie, pe autostrada A2, in localitatea Brancoveni, judetul Calarasi. Potrivit ISU Calarasi, sapte persoane sunt ranite, dintre care una in stare grava.

A fost activat planul rosu de interventie.
UPDATE: Avand in vedere zona de producere apropiata de judetul Ialomita, au fost prealertate echipaje medicale si din judetul Ialomita. Spre locul incidentului au fost dislocate de la ISU Ialomita doua ambulante SMURD, o descarcerare grea si o autospeciala pentru transport victime multiple. In sprijinul fortelor care intervin la fata locului, s-au deplasat si 3 ambulante ale serviciului judetean de ambulanta.

George Iacob, prefectul judetului Calarasi, ofera informatii de-a dreptul socante despre tornada care s-a produs marti in zona comunei Dragalina, intr-o interventie telefonica la Antena 3. Potrivit prefectului, autocarul care s-a rasturnat in zona localitatii Constantin Brancoveanu a fost impins de pe sosea de tornada. Mai mult, in localitate sunt mai multe case care au ramas fara acoperisuri din cauza tornadei. Primarul comunei Dragalina a afirmat ulterior ca 10 locuinte au acoperisul distrus in proportie de 90%.

In acest moment, autoritatile evalueaza pagubele.
Un autocar cu 39 de pasageri s-a rasturnat, marti, pe raza localitatii Drajna din judetul Calarasi, anunta reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU). Judetul este sub cod portocaliu de viijelii, iar in zona a fost filmata si o tornada.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img