luni, 6 mai, 2024

Tot ce trebuie sa stii despre mierea de Manuka – proprietati, utilizari, beneficii

Distribuie:

Publicat:

Produsul atat de indragit cunoscut sub numele de miere de Manuka este obtinut din florile de manuka din Noua Zeelanda si are o istorie indelungata in tratarea mai multor afectiuni, incepand de la problemele pielii si pana la afectiuni ale stomacului si gatului. Chiar daca acest tip de miere contine peroxid de hidrogen, considerat responsabil de actiunea ei terapeutica, sunt si alte elemente care fac ca mierea de Manuka sa fie diferita de mierea normala.

Mierea de Manuka are proprietati contra stafilococilor

Aceasta miere are proprietati vindecatoare si este un remediu natural impotriva infectiilor bacteriene si fungice precum: Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Helicobacter Pylori etc.

Staphylococcus aureus sau stafilocului auriu, poate provoca infectii ale pielii (acnee, foliculita), infectii ale tesutului subcutanat, infectii ale tractului respirator (bronsita, faringita, pneumonie), infectii ale scheletului (artrita, osteomielita), infectii ale fluxului sanguin (endocardita, sepsis) si alte infectii generale (meningita).

Datorita continutului ridicat de metilgloxal, mierea de Manuka este un remediu ideal si natural impotriva tuturor acestor infectii. Se poate achizitiona cea mai buna miere de Manuka accesand site-ul Vitacaps.ro.

Mierea de Manuka este benefica in lupta cu afectiunile gastro-intestinale

Afectiunile gastro-intestinale sunt toate problemele care afecteaza stomacul si intestinele. Flora intestinala joaca un rol esential in digestia si asimilarea substantelor nutritive, insa dupa tratamentul cu antibiotice flora intestinala devine sensibila si trebuie sa cautam remedii naturale care sa o protejeze.

Mierea de Manuka este un produs natural, benefic si pentru tratamentul afectiunilor gastro-intestinale si a colonului iritat.

Intareste imunitatea si previne infectiile respiratorii

Cu numeroasele sale proprietati de vindecare si efecte antivirale puternice, mierea de Manuka este eficienta in intarirea sistemului imunitar. Chiar daca vorbim despre oboseala, dureri de cap, o simpla durere in gat sau o infectie a tractului respirator, mierea de Manuka este un aliat bun pentru toate aceste probleme.

Studii recente au aratat cum mierea de Manuka calmeaza durerile de gat cauzate de bacterii precum Staphylococcus. In plus, utilizarea sa a fost aprobata pentru a trata durerile de gat. In acest caz, multi oameni au recunoscut ca o lingurita de miere a fost perfecta pentru a scapa de dureri in gat si raceli.

Mierea de Manuka este de asemenea eficienta pentru tratamentul si ameliorarea multor tipuri de probleme respiratorii, cum ar fi sinuzita cronica, rinita, astmul, tuse cronica / tutun, pneumonie, bronsita cronica / acuta.

Intareste sanatatea orala

Datorita proprietatilor sale antimicrobiene, mierea de Manuka previne formarea placii si protejeaza dintii impotriva cariilor. In plus, acest tip de miere previne si atenueaza efectele parodontitei.

Un studiu realizat pe 30 de voluntari a aratat ca consumul de miere de Manuka sau alte produse pe baza de miere de Manuka a scazut formarea placii dentare si a sangerarilor gingivale.

Avand in vedere toate aceste aspecte si faptul ca mierea de Manuka este un produs naturist recomandat de specialisti, ceea ce conteaza este ca aceasta sa fie cumparata de pe site-uri in care utilizatorul are incredere. In sensul acesta, linkurile de mai sus sunt surse de produse naturiste testate si aprobate de specialisti pentru calitatea lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img