joi, 28 martie, 2024

Trafic de cosmar la Rasesti pe DN 24B. Camionagii au pus din nou stapanire pe ambele sensuri de mers – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Traficul devine un cosmar la Rasesti pe Drumul National 24 B. Camionagii blocheaza din nou ambele sensuri de mers spre Vama Albita, ignorand regulile de circulatie. Aceasta situatie cauzeaza formarea de blocaje si ambuteiaje rutiere care pot dura chiar si cateva zeci de minute. Soferii de autoturisme sunt nevoiti sa circule pe contrasens, in timp ce unii camionagii care isi permit sa depaseasca coloanele, agraveaza situatia.

Conducerea preventiva ar trebui sa fie o prioritate pentru camionagii care circula pe Drumul National 24 B din zona Rasesti. Respectarea regulilor de circulatie si evitarea blocarii ambelor sensuri de mers ar contribui la fluidizarea traficului si la evitarea formarii de blocaje si ambuteiaje.

In acelasi timp, exista o nevoie uriasa de modernizare a infrastructurii din Vama Albita, avand in vedere fluxul mare de autocamioane care trec prin aceasta zona. Investitia in infrastructura ar putea ajuta la rezolvarea problemelor de trafic si la asigurarea unei circulatii mai fluente pentru toate categoriile de vehicule.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img