sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Tragedie! A murit carbonizat la 3 ani, dupa ce s-a jucat cu chibriturile in casa! Tatal micutului a intrat in IAD sa-l scoata din foc! “Il tinea in brate si iesea fum din el” FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Moarte cumplita pentru un baietel de 3 ani din Iasi • Dupa ce a aprins cateva chibrituri din joaca, totul s-a transformat in iad • Focul s-a extins, iar in cateva minute casa s-a aprins ca o torta • Tatal micutului a intrat in foc si l-a scos, dar s-a prabusit de durere cand a vazut ca fiul sau este mort

Drama de proportii intr-o familie din comuna ieseana Dumesti. Un copil de numai 3 ani a murit carbonizat dupa ce camera in care se afla s-a aprins.Totul a plecat de la o simpla joaca. Din cate se pare, micutul a aprins cateva chibrituri in timp ce se afla singur in casa. Tatal sau era plecat la munca in sat, iar mama era in curte. Probabil, micutul a scapat paiele aprinse pe jos, iar camera s-a aprins. O femeie care trece prin fata casei a vazut fum si a inceput sa strige dupa ajutor. In scurt timp casa a fost mistuita de flacari.

"A trecut o femeie prin fata casei si a vazut fum. A inceput sa strige si am iesit mai multi. Era foc in casa. Tatal copilului a intrat in foc sa-l scoata. L-a luat pe brate si l-a pus in curte…Era mort, ars. Si tatal lui si mama au cazut din picoare de durere", a spus o vecina de-a familiei.

La fata locului au intervenit mai multe echipaje medicale si pompierii. Ion si Rodica Tudose sunt parintii lui Gheorghita, copilul decedat. Famila Tudose numara sase mebrii, micutul decedat avand inca trei frati. In momentul in care a izbucnit incendiul, cei trei frati ai micutului erau plecati la scoala. Cea mai mare dintre surori a aflat de necaz la scoala si s-a intors acasa sa vada ce s-a intamplat. Atat ea, cat si parintii au ajuns la spital din cauza unor atacuri de panica.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img