Tragedie in familia lui Joe Biden

0
45

Beau Biden, fiul cel mare al vicepresedintelui american Joe Biden, a murit de cancer cerebral la varsta de 46 ani, a anuntat sambata Casa Alba, relateaza AFP.

„Intreaga familie Biden este cuprinsa de o durere de nedescris. Stim ca spriritul lui Beau va dauinui in noi – mai ales prin curajoasa sa sotie Hallie si cei doi copii remarcabili, Natalie si Hunter’, a subliniat vicepresedintele american, intr-un comunicat.

Beau ‘ a luptat cu cancerul cu aceeasi integritate, acelasi curaj si aceeasi forta de care a dat dovada in fiecare zi din viata lui”, se arata in comunicat.

Beau Biden, avocat de profesie, a fost procuror general al Statului Delaware (nord-est). El a intentionat la un moment dat sa candideze pentru Senatul SUA in circumscriptia tatalui sau atunci cand acesta candida pentru functia de vicepresedinte, dar a ales in cele din urma sa practice dreptul.

Presedintele SUA Barack Obama si sotia sa Michelle au prezentat de asemenea condoleante familiei Biden. ‘Ca si tatal sau, Beau a fost bun, generos, un catolic practicant si profund credincios care si-a pus amprenta asupra tuturor celor din jur’, a subliniat presedintele american.

Acest deces reprezinta o noua tragedie in familia vicepresedintelui Joe Biden. Prima sa sotie si fiica lor, sora lui Beau, au murit in 1972 intr-un accident de masina in timp ce mergeau la cumparaturi de Craciun. Beau si fratele lui, care se aflau de asemenea in masina, au supravietuit accidentului, transmite agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.