Tragedie în Timișoara. O mamă s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii. Toţi trei au murit

0
50

Locatarii unui bloc din Timișoara au sunat la numărul unic de urgență după ce o mamă a sărit de la etaj, împreună cu cei doi copii ai săi, o fetiţă şi un băiat. În urma acestui gest, ea și copiii au murit.

Dosar penal deschis în cazul tragediei

Presa locală anunță că procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere în culpă în urma morții femeii de 33 de ani și a celor doi copii. Oamenii legii încearcă să stabilească cauzele care au dus la acest deznodământ.

“A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului”, au transmis polițiștii Secției 3 din Timișoara.

Mai trebuie subliniat că ancheta inițială desfășurată în acest caz a dus la identificarea mașinii pe care femeia a folosit-o pentru a ajunge la blocul din care s-a aruncat. Aceste vorba despre un automobil care aparține unei cunoștințe, iubita fratelui femeii.

Femeia avea programată căsătoria cu tatăl micuţilor

Femeia era divorţată de tatăl copiilor, dar urma să se recăsătorească  cu acesta. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, se afla în Austria în momentul producerii tragediei, el fiind plecat acolo la muncă. În scurt timp, acesta urma să se întoarcă în ţară pentru căsătorie, informează opiniatimisoarei.ro.

După divorţ, femeia ar fi încercat să-şi refacă viaţa alături de un alt bărbat, dar relaţia nu ar fi funcţionat, iar aceasta s-a întors la fostul soţ. Ei chiar au depus actele la primărie în 19 aprilie, iar peste câteva săptămâni trebuiau să ajungă la starea civilă.

Tatăl copiilor a fost anunţat de tragedie, iar acum este în drum spre Timişoara pentru a se ocupa de înmormântarea celor trei.

Tragedie la Timișoara, acolo unde locatarii unui bloc din Timișoara au anunțat la numărul unic de urgență că o femeie, împreună cu cei doi copii ai săi, a sărit de la etaj, notează Opinia Timișoarei.

O tragedie cu trei victime

Femeia, în vârstă de 32 de ani, a sărit de pe un bloc de zece etaje din Timișoara, aflat pe bulevardul Dâmbovița. Sursele de la fața locului indică faptul că aceasta ar fi sărit împreună cu cei doi copii ai săi: un băiat de 3 ani și o față de 6 ani.

Trebuie precizat faptul că, după cum explică locatarii blocului, femeia nu locuia acolo și nici nu o cunoșteau.

“Am ajuns aici și am intrat să îmi iau ceva din mașină și o femeie de la etajul 7 să sun la 112 pentru că sunt 3 oameni pe jos. Am făcut doi pași de la mașină până în fața blocului și am văzut că persoanele sunt inconștiente și am sunat imediat la 112, fără ezitare.

Nu m-am apropiat foarte tare, am văzut că sunt inconștiente și am sunat după ajutor”, le-a declarat jurnaliștilor persoana care a sunat la numărul de urgență.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș au anunțat că au fost informați de tragedie în jurul orei 10  și că au trimis la fața locului patru echipaje SMURD.

Atunci când au ajuns la fața locului, femeia și băiețelul de trei ani își pierduseră viața, din cauza leziunilor suferite.

În ceea ce o privește pe fetița de șase ani, aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD, în cazul acesteia fiind demarate manevre de resuscitare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, micuța și-a pierdut viața.

“În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, a transmis ISU Timiș.

Tragedia, în atenția oamenilor legii

La fața locului au ajuns și polițiștii, aceștia anchetând întreaga tragedie. Trebuie precizat și faptul că procurorii au deschis un dosar în acest caz, urmând să stabilească condițiile care au dus la decizia femeii de a sări de la etaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.