marți, 21 mai, 2024

Trucuri pentru o partidă de sex incendiară

Distribuie:

Publicat:

Există o diferenţă uriaşă între o partidă de sex ,,aşa şi aşa'' şi una de neuitat. Atât femeile cât şi bărbaţii consideră sexul drept o cauză pierdută în momentul în care acesta devine plictisitor, aproape ca o rutină sau chiar inexistent.

Nimic mai adevărat! Sexul satisfăcător pentru ambii parteneri nu presupune mult efort, ci doar implicare, iniţiativă şi conştientizarea cu adevărat a experienţei în sine, deoarece sexul este adorat deopotrivă de femei şi bărbaţi.

Iată câteva trucuri de ajutor pentru o partidă de sex de neuitat!

Contactul vizual, o armă de seducţie redutabilă

Nu este nimic ciudat în a-ţi privi partenerul în ochi în timpul actului sexual, dimpotrivă. Atunci când vă priviţi în ochi, emoţiile şi starea de excitare se intensifică, la fel ca şi conexiunea dintre voi doi. Nu este nimic mai senzual în a-ţi privi iubitul/iubita în ochi în cele mai intime şi intense momente ale voastre!

Întărâtă-ţi partenerul!

Preludiul este extrem de important, oricât de mult am încerca să trecem repede la pasul următor, un pas greşit, de altfel. Aveţi răbdare unul cu altul.
Până la iniţierea actului sexual în sine, puteţi iniţia o sesiune de masaj erotic care, pe lângă faptul că este extrem de relaxant, vă ajută să vă descoperiţi zonele erogene şi să aveţi un orgasm exploziv.

Schimbă patul cu…bucătăria

Aşa cum spuneam mai sus, iniţiativa are un rol important atunci când vine vorba de sex. Astfel, poate nu ar strica să ieşiţi din confortul dormitorului şi să încercaţi blatul din bucătărie, canapeaua din sufragerie, duşul sau chiar scările din casă. Schimbarea scenariului se poate dovedi extrem de excitantă pentru ambii parteneri.

Continuarea pe clicksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img