Trump a numit-o ‘nebună’ pe fosta sa secretară de stat pentru Transporturi, acuzând-o că a încercat să ‘se îmbogățească pe seama Chinei’

0
36

Fostul președinte american Donald Trump a numit-o "nebună" pe fosta secretară de stat pentru Transporturi, Elaine Chao, și a acuzat-o pe aceasta și pe familia sa că lucrează pentru "a se îmbogăți pe seama Chinei".

Atacul lui Trump a venit într-o postare pe Truth Social, în care l-a criticat pe soțul lui Chao, liderul minorității din Senat, Mitch McConnell (R-Ky.), pentru că a spus că republicanii s-ar putea confrunta cu o cursă strânsă pentru a schimba Senatul, în parte din cauza "calității candidaților".

"De ce senatorii republicani permit unui politician ratat, Mitch McConnell, să denigreze în mod deschis candidații republicani care muncesc din greu pentru Senatul Statelor Unite?", a scris Trump, relatează washingtontimes.com.

"Este un afront la adresa prestigiului conducerii. Ar trebui să-și petreacă mai mult timp (și bani!) ajutându-i să fie aleși și mai puțin timp ajutându-și soția nebună și familia să se îmbogățească pe seama Chinei!", a continuat Trump.

Tatăl lui Chao a fondat compania chineză de transport maritim Foremost Group, iar sora ei este CEO.

COntinuarea pe stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.