miercuri, 1 mai, 2024

Tudor Chirila, mesaj incredibil de taios dupa ce Ilan Laufer l-a acuzat pe Iohannis de antisemitism

Distribuie:

Publicat:

Ilan Laufer, omul propus de PSD la Ministerul Dezvoltarii si refuzat de Klaus Iohannis, a lansat acuzatii fara precedent la adresa presedintelui Romaniei. El l-a acuzat de antisemitism, dar si de blocarea unor actiuni ale guvernului.

Tudor Chirila a fost incredibil de acid la adresa lui Laufer.

"Sa te folosesti de drama poporului tau ca sa sensibilizezi si sa manipulezi opinia publica, asta inseamna sa fii mizerabil. Sa-i reprosezi unuia care te-a mai numit ministru ca discrimineaza pe criterii etnice pentru ca nu te-a mai numit inca o data, asta inseamna sa fii mizerabil. Sa ajungi sa te pozitionezi ca inflacarat gardian al memoriei dramelor poporului tau cand esti mai cunoscut pentru activitatea mondena decat pentru activism, asta inseamna sa fii mizerabil. Sa te folosesti de familia ta si de drama ei ca sa deturnezi complet sensul unui refuz, asta inseamna sa fii mizerabil. Romania traieste probabil una dintre cele mai grave pauze de bun simt din istoria ei recenta. Pana si ultimul roman dintr-un ipotetic clasament al bunelor maniere si educatiei s-ar uita de sus la mizerabilii care au ajuns sa ne conduca", a postat Tudor Chirila pe Facebook.

Iata ce a spus Laufer:

"Sunt Ilan Laufer, din parinti romani, nascut la Bucuresti, la maternitatea Polizu. Am studii superioare. Azi, in anul 2018, am fost respins de presedintele Romaniei. Sunt ingrijorat de motivele care au stat in spatele acestei decizii, fara sa motiveze aceasta decizie, ceea ce e neconstituttional. E un nou act de antisemitism, l-a demonstrat in ultimul an. A avut mai multe iesiri impotriva evreiulor si a facut declaratii antisemite, a refuzat trimiterea unui ambasador in Israel si a sabotat sedinta de guvern comuna ce ar fi trebuit sa aiba loc".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img