Un bărbat a auzit sunete din bucătărie. Ce s-a întâmplat după

0
49

Oamenii au rămas șocați după ce au mărit o fotografie pe care un bărbat a distribuit-o pe rețeaua Reddit. Bărbatul a spus că a făcut fotografia după ce „a auzit sunetul robinetului și zgomote în bucătărie” în timp ce era singur acasă.

Bărbatul a spus că a decis să se mute din apartamentul în care locuia după ce a făcut o fotografie pe care a distribuit-o pe Reddit cu propria bucătărie goală unde, ulterior, a văzut o figură îngrozitoare , urmată de zgomote inexplicabile, potrivit Daily Mirror.

Fotografia a devenit virală după ce a fost încărcată pe Reddit cu legenda: „După ce aud robinete și zgomote din bucătăria mea, fac o fotografie și văd asta.”Camera surprinde holul slab iluminat al apartamentului spre bucătărie. La prima vedere se pare că nu există nimic de văzut în fotografie în afară de câteva obiecte de neidentificat, care par să fi fost lăsate pe blatul bucătăriei.

Sute de oameni de pe Reddit au recunoscut că nu au putut observa nimic care să îi îngrijoreze, până nu au mărit imaginea. Însă, odată ce figura din fotografie a fost observată, nu a mai putut fi trecută cu vederea. Unul dintre internauți a comentat ,,Am mărit imaginea și m-am gândit „Pe naiba, nu este nimi…Sfinte Sisoie! ” și aproape mi-am aruncat iPad-ul din poală„.

Și alți internauți au avut aceeași reacție. „Am făcut același lucru. Nu. Nu-mi place asta. Și am tresărit„, a adăugat un alt utilizator al rețelei Reddit.

Mulți oameni s-au uitat fix la fotografie și tot au declarat că nu au observat nimic. Unul dintre utilizatori le-a dat un indiciu: „Lângă ușă, deasupra tejghelei. Pare o față albă / transparentă care aruncă o privire.„

Un alt utilizator al rețelei a adăugat: „Dacă acest lucru nu este fals, atunci cu siguranță ai o fantomă”. Bărbatul care a făcut fotografia i-a răspuns: „Din păcate nu este. Aș vrea să fie”.

Postarea a strâns peste 1.000 de comentarii. Pe de altă parte, nu toată lumea care a văzut fotografia a fost și convinsă că acest lucru este adevărat. Astfel, unii utilizatori ai rețelei au susținut că este o mască și că cineva ar fi deghizat în spatele ușii, iar un altul a adăugat: „Cam ciudat, dar din păcate ușa este suficient de deschisă pentru ca cineva să stea în spatele ei”.

Fotografia a stârnit valuri de reacții pe Reddit. Un alt utilizator este de părere că imaginea este editată și a argumentat: „Rezoluția din imagine este diferită (mai„ clară ”) numai în zona„ feței ”(masca). Puteți vedea că modul în care sunt redați pixelii doar în acea zonă este diferit. Are un aspect mai lin decât orice altă parte a întregii imagini„, a adăugat unul dintre utilizatorii rețelei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.