Un bărbat de 31 de ani din județul Iași a vrut să-și îndeplinească cele mai secrete fantezii cu ajutorul unei vecine

0
93

Un bărbat din județul Iași a vrut să-și îndeplinească cele mai secrete fantezii sexuale cu ajutorul unei vecine. Chiar dacă victima nu a fost de acord cu acest lucru, ieșeanului nu i-a păsat.

În urma incidentului, procurorii ieșeni au intrat pe fir și, ieri, l-au trimis în judecată pe Paul Iulian Labonțu, sub acuzațiile de viol și violare de domiciliu.

Anchetatorii ieșeni spun că P.I. L. de 31 de ani a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. Individul a crezut că scapă de acuzația de viol, după ce a batjocorit o vecină, însă acesta a ajuns după gratii. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele individului, scrie bzi.ro.

”Incidentul a avut loc în noaptea de 21 spre 22 februarie 2022, în jurul orei 23:00, în comuna Țigănași. Pe tot parcursul zilei, inculpatul consumase băuturi alcoolice. Seara, acesta a pătruns în curtea casei persoanei vătămate. Printr-un geam neasigurat, el a intrat în locuință. Persoana vătămată era pe holul locuinței, s-a speriat și a strigat la el să plece din casă. Inculpatul a prins-o pe victimă de mâini și i-a propus să întrețină relații sexuale cu el. Astfel, victima a fost imobilizată, iar inculpatul a întreținut un raport sexual normal cu aceasta, împotriva voinței ei. La final, el a plecat pe ușă din casa victimei”, a afirmat Dragoș Bordianu, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.