duminică, 5 mai, 2024

Un barbat si-a ucis sotia dupa ce a descoperit ce facea aceasta cu banii trimisi din strainatate! Dupa ce a omorat-o, s-a dus linistit la culcare

Distribuie:

Publicat:

O femeie in varsta de 59 de ani din Moldova a avut parte de un sfarsit cumplit. La numai o zi dupa ce a revenit de la munca de peste hotare, sotul i-a devenit calau.

Crima odioasa in satul Palanca, raionul Stefan Voda. O femeie de 59 de ani a fost omorata de propriul sot, la numai o zi dupa ce acesta se intorsese din strainatate, acolo unde muncea.

Tragedia s-a produs in urma unui conflict izbucnit intre cei doi, iar motivul ar fi faptul ca femeia ar fi cheltuit toti banii pe care barbatul ii trimisese. Initial, barbatul a declarat politiei ca femeia a murit, cazand jos, in urma consumului de alcool. Expertiza medico-legala a aratat, insa, ca decesul a survenit in urma unor lovituri aplicate in regiunea capului.

In cele din urma, el si-a recunoscut fapta si le-a povestit anchetatorilor ce s-a intamplat, Dupa ce i-a aplicat o bataie sora cu moartea, barbatul si-a pus sotia in pat si a mers la culcare. Pe la doua noaptea, cand a vazut ca aceasta nu misca, si-a anuntat fiica care l-a convins sa anunte politistii.

Barbatul a fost arestat si risca pana la 15 ani de inchisoare pentru fapta sa, relateaza impacttv.md.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img