Un deputat vasluian reactioneaza la mesajele tinerilor liberali de la Scoala de Vara TNL in care acestia au fredonat “„M*** PSD”

0
76

Andrei Eduard Popica, deputat de PSD Vaslui, a reactionat in urma injuriilor aduse de tinerii din PNL la adresa PSD . Totul s-a desfasurat la o petrecere organizata in cadrul Scolii de Vara a tinerilor TNL. La un moment dat, conform filmarilor din mediul online, bratienii juniori au fredonat refrenul : “„M*** PSD, **e PSD. Se stie… *** PSD”

>VEZI AICI VIDEOCLIPUL ( click aici )

“Ei sunt urmașii Bratienilor?

Zilele acestea a avut loc Scoala de vara pentru pregătire politica a Tineretului național Liberal (TNL). Convocarea a avut ca obiectiv, așa cum reiese dintr-un comunicat al PNL, “profesionalizarea echipei de tineret prin traininguri intense și specifice”.

Așa ca, târziu in noapte, tinerii liberali au pus in practica, ceea ce in timpul zilei, lectorii domniilor lor i-au învățat la cursuri. Cu un comportament și sunete demne pentru o galerie excepțională de ultrași, sub aburii bahici,tinerii liberali au scandat, cântat și armonizat politica de partid cu ceea ce reprezintă viitorul liberal.

Așteptam cu deosebit interes reacția conducerii PNL fata de cele arătate in clipul atasat!” se arata in mesajul deputatului de Vaslui de pe reteua de socializare .

Mara Mares – presedinta TNL- si-a cerut scuze in numele  Tineretului National Liberal:

„Imi cer scuze in numele Tineretului National Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Marturisesc ca am aflat acum putin timp si cu mare neplacere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile sa identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect. Zilele petrecute la Scoala de Vara au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activitati ne caracterizeaza, iar pe altele le regretam”, a anuntat presedintele TNL, Mara Mares.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.