luni, 29 aprilie, 2024

Un elev de 13 ani si-a vazut visul cu ochii la Aeroportul Iasi! De ziua lui a intrat in rolul unui pilot de avion – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Echipa Aeroportului Iasi a indeplinit cea mai frumoasa dorinta a unui copil, chiar in ziua in care acesta implineste 13 ani. Se numeste Cezar Munteanu, este iesean si, desi a mai calatorit cu avionul, impreuna cu parintii, nu a avut niciodata ocazia sa vada cum arata cu adevarat o cabina de pilot. Povesteste fascinat despre pasiunea sa pentru aviatia civila care a inceput cand avea doar 8 ani, dintr-o simpla joaca, visul lui acum fiind sa devina pilot. 

"L-am intampinat pe Cezar la aeroport si am urcat impreuna la bordul aeronavei Blue Air, unde ne astepta echipajul de zbor. Momentul in care a intrat in cabina pilotilor si a primit diploma de felicitare din partea echipei Aeroportului l-a emotionat pana la lacrimi. A stat pe scaunul comandantului de aeronava, studiind cu mare atentie toata aparatura. Parca nu ar fi vrut sa plece de acolo. Este un copil foarte inteligent, stie déjà foarte multe lucruri despre aeronave si este decis sa se inscrie la scoala de aviatie, chiar daca e constient ca acest lucru presupune multe sacrificii materiale. Ii dorim lui Cezar multi ani minunasi si sa nu renunte niciodata la visul sau!", a declarat Catalin Bulgariu, director general Aeroportul International Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img