luni, 29 aprilie, 2024

Un fost castigator la ”Vocea Romaniei” rupe tacerea: ”Dureaza cam o luna…”

Distribuie:

Publicat:

Un fost castigator la ”Vocea Romaniei” 2014, de pe Pro TV, a facut dezvaluiri. El a povestit cum s-a schimbat viata lui dupa ce a dat lovitura in acea editie a emisiunii.

In anul 2014, Tiberiu Albu a devenit cunoscut dupa ce a castigat show-ul Vocea Romaniei, difuzat de Pro TV. Rockerul Tiberiu Albu a facut parte din echipa antrenata de Tudor Chirila, iar acum a dat un interviu pentru publicatia Formula As. 

„In timpul concursului „Vocea Romaniei”, ca si dupa castigarea lui, totul a fost un haos pentru mine. …M-am bucurat de atentia de dupa concurs, cum as putea sa neg asta?! M-am bucurat de toate mesajele de pe retelele sociale. L-am citit pe fiecare dintre ele in parte, am raspuns la fiecare, am vorbit cu absolut fiecare om interesat de mine. Faima? Nu stiu ce sa zic… Nu o caut mai departe de sansa pe care mi-o da ca sa ajung la oameni, cat mai aproape de ei. 

Faima si banii trebuie sa fie, in opinia mea, o consecinta a muncii tale, nu un tel. Si mai exista un aspect: „faima” in Romania dureaza cam o luna. Acesta este timpul in care esti pe val. O luna dupa ce castigi un concurs, o luna dupa ce lansezi o piesa, apoi atentia se stinge usor, usor, si esti uitat. Se scot melodii bune la noi, dar ele dureaza foarte putin. Lumineaza ca licuricii, o noapte… Imi doresc mult ca muzica mea sa dureze in timp, si daca asta este considerata faima, atunci da, mi-o doresc”, a declarat Tiberiu Albu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img