Un fost sef ANAF DESFIINTEAZA taxa pe lacomie: Toti dictatorii au vorbit in numele poporului

0
39

Taxa pe lăcomie este o păcăleală, atenționează un fost șef al ANAF, care susține că guvernul PSD va pierde războiul cu multinaționalele.

"Cu drag, de Crăciun pentru rrromanii verzi…ca bradul!

Am trăit experienta comunista și pana astazi am avut șansa accesului la CIFRELE REALE ALE COLECTĂRII ȘI CHELTUIELILOR BUGETARE.

Tuturor celor manati de spirit patriotard le reamintesc următoarele:

⁃ Impozitul pe profit deține o pondere de max. 5% din totalul veniturilor bugetare;

⁃ Firmele cu capital străin, băncile, sau societatile din energie și telecomunicații sunt de departe CEI MAI MARI contribuabili ai bugetului statului roman pentru ca ei plătesc anual miliarde de euro din toate celelalte taxe: TVA, accize, impozit pe venit, contribuții sociale si de sanatate, taxe de licențe, taxe locale, etc…

⁃ Fiind pe o piață noua, investesc și cheltuiesc continuu pentru a-și dezvolta piața și pentru ca doresc sa obțină profit în viitor.

⁃ Cheltuielile pentru investitii sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, așadar în foarte multe cazuri, nu au cum sa aiba profit!

Nu va lasati pacaliti de propaganda unor indivizi certati cu morala si cu istoria zilelor noastre.

Globalizarea, intr-o era a comunicării nelimitate, este un proces cvasi-inevitabil.

Toti dictatorii au vorbit în numele poporului. Ca și Livache!…Dar în raspar cu sensul istoriei si al evoluției naturii umane.

Cu toții au pierdut!

Ma uit siderat la reacția decerebratilor care aproba admirativ masurile fiscale din ordonanța triadei mincinosilor Dragnea- Valcov- Teodorovici!

Vai ce bărbați de stat sunt acestia, vitejii nemaivăzuti care le vin de hac multinaționalelor…aceste unelte ale străinilor care nu fac altceva decat sa suga din sângele poporului!!!

În fapt, le tremura chiloții în vine pentru ca nu mai au bani la buget…

Credeti ca în locul lor, teldrumistii lui Dragnea și Valcov vor da mai multi bani la buget?…va înșelați amarnic!!!

Așadar, incercati sa nu cadeti prada intoxicarii slugilor lui Dragnea, istetul Valcov și fraierul sublim Orlando!

Cu titlu de exemplu și cu cifrele bilantiere în fata, pot ușor demonstra prafuitului Valcov Slatineanul cum manipuleaza el opinia publica: îl deranjeaza pe prăfuit dezvăluirile unui post de televiziune! Stiti…chestia aia cu profitul egal cu cinci pachete de țigări!

Așadar, rrromani care spuneti ca nu doriți sa mai fiți fraieriti zilnic…credeti ca acești mari contribuabili la bugetul statului, multinaționalele, sunt vinovate de faptul ca România este tara care ofera cetățenilor un disconfort total al traiului zilnic?

Sau totul se intampla din cauza politicienilor de tip Dragnea!

P.S. Pana și Mao Zedong a înțeles rolul capitalului străin și al multinaționalelor. Dar el a fost un comunist “cinstit”…nicidecum un imbuibat cu averi colosale ca membrii triadei mincinosilor: Daddy, Darius Slatineanul și Orlando "minte putina"!", scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.