luni, 29 aprilie, 2024

Un nou concept sanatos la Husi, inghetata artizanala pentru zilele toride la BitCake – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ce poate fi mai placut la schimbarile de anotimpuri decat sa te bucuri de gusturile copilariei noastre . Toamna odata cu peisajul divin vine si cu mirosul si gustul de placinte proaspete scoase din cuptor, iarna ne mangaie papilele gustative cu minunatia de cozonac moldovenesc, primavara vine la pachet cu pasca si prajiturile fructate, iata ca vara ne racorim cu o inghetata sanatoasa si delicioasa, iar BitCake din municipiul Husi, se pare ca se asigura ca ofera produse pentru fiecare anotimp .

Este totusi o inghetata oarecare, nu? Ce poate fi atat de special ?

Vorbim de zilele toride de vara cand temperaturile isi fac de cap, iar tu vrei cu orice pret sa te racoresti . Cofetaria BitCake, aduce in municipiul Husi, conceptul de inghetata artizanala , iar la pachet si produsul sanatos pentru consumator.Este un vis să mâncăm înghețată de la cei mai mici, la cei mai în vârstă fără a ne îngrijora de potențialii coloranți, îndulcitori artificiali sau alte substanțe neprietenoase din alimente sau de faptul că vom pune câteva kilograme în plus.

Astfel, ingredientele înghețatei artizanale sunt naturale, alese cu atentă grijă de către producătorii BitCake, pentru a oferi calitate și bun gust doar cu ajutorul a puține ingrediente sănătoase: lapte, frișcă naturală, fructe etc. Aceasta va fi proaspăt preparată în gelaterie, la timp pentru pofticioși, fără a o menține la congelator perioade îndelungate așa cum se obișnuiește a se proceda cu restul tipurilor de înghețată cu un conținut imens de conservanți pentru a avea un termen de valabilitate al înghețatei cât mai mare.

 “Pentru cei ce se îngrijorează de kilogramele în plus, înghețata artizanală poate fi prietena voastră. Uimitor, dar adevărat. În medie, o înghețată normală aduce un aport caloric imens, chiar triplu, comparativ cu înghețata artizanală. Ingredientele ce compun o înghețată normală conțin de cele mai multe ori, cum ar spune nutriționiștii calorii goale din arome artificiale și coloranți artificali, având pe deasupra mai mult aer și mai multă apă, care nu aduc niciun beneficiu corpului. La polul opus, există înghețata artizanală care în compoziția sa are cu  75% mai puține grăsimi saturate, venind să te încânte doar cu arome naturale, completând micile plăceri ale dietei tale și nu numai. 

Alimentația hușenilor trebuie atent presărată de produse cât mai naturale și gustoase, iar noi ne luăm această sarcină în serios. În istoria înghețatei consemnăm prima formă a acesteia ce datează încă de pe vremea dacilor și a romanilor, iar în Huși, facem istorie cu prima gelaterie de înghețată artizanală din oraș la BitCake.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te așteptăm la o cupă de înghețată împreună cu cei dragi de toate vârstele, la cofetăria noastră . ‘“ declara Giorgiana FILIP din cadrul BitCake Husi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img