vineri, 3 mai, 2024

Un nou SCANDAL URIAS pe aeroportul din Lisabona! Compania aeriana TAP Portugalia isi BATE JOC DE ROMANI! – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Este scandal in acest moment pe aeroportul din Lisabona. Zeci de turisti romani sunt din nou blocati pe aeroport din cauza iresponsabilitatii companiei aeriene TAP Portugalia.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza ca Ambasada Romaniei in Republica Portugheza are in atentie situatia cetatenilor romani carora li s-a anulat un zbor, aflati pe aeroportul din Lisabona.

O echipa consulara a Ambasadei Romaniei la Lisabona s-a deplasat, in cursul noptii, la aeroport pentru discutii cu reprezentantii companiei aeriene si cu cetatenii romani, se arata intr-un comunicat transmis joi de MAE.

Potrivit acestuia, din informatiile obtinute pana la acest moment reiese ca o parte dintre cetatenii romani urmeaza sa plece cu alte curse aeriene alternative.

Reprezentantii companiei aeriene fac demersuri pentru organizarea unui alt zbor in cursul diminetii pentru cetatenii romani care nu au plecat cu alte curse aeriene alternative.

Echipa mobila a misiunii diplomatice ramane pe aeroportul din Lisabona pana cand toti cetatenii romani urmeaza sa fie imbarcati spre Romania.

Misiunea diplomatica romana monitorizeaza cazul si mentine contactul neintrerupt cu compania aeriana si cetatenii romani, acordand asistenta consulara necesara, se mai spune in comunicatul MAE.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img