Un nou scandal URIAS pentru Volkswagen. A vandut mai bine de 10 ani masini care nu indeplineau normele din Europa si SUA

0
33

Volkswagen a confirmat că a vândut publicului între 2006 şi 2018 aproximativ 6.700 de modele pre-serie ca maşini rulate, deşi acestea nu îndeplineau normele din Europa şi SUA, fiind destinate testelor şi expoziţiilor de profil, informează ProMotor, potrivit Mediafax.

 

Un nou scandal imens pentru Volkswagen. Constructorul vândut în ultimii 12 ani modele pre-serie drept maşini second-handUn nou scandal imens pentru Volkswagen.

Volkswagen a confirmat că a vândut publicului între 2006 şi 2018 aproximativ 6.700 de modele pre-serie ca maşini rulate, deşi acestea nu îndeplineau normele din Europa şi SUA, fiind destinate testelor şi expoziţiilor de profil, informează Car Throttler, care citează publicaţia germană Handelsblatt.

Majoritatea maşinilor, aproximativ 4.000 de unităţi, au fost vândute în Germania. Modelele nu erau certificate pentru vânzare, fiind folosite la lansări, expoziţii şi diferite evenimente de profil din Europa şi SUA. Ulterior, acestea trebuiau să fie casate. În schimb, au fost vândute clienţilor cu titlu de maşini second hand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.