marți, 30 aprilie, 2024

Un traficant de droguri a trimis un politist in coma la spital dupa ce a fost lovit in cap cu o sabie

Distribuie:

Publicat:

Marti dimineata un grav incident s-a petrecut in zona Radauti, din judetul Suceava, unde un politist a fost atacat cu o sabie in timpul unei perchezitii. El a ajuns in stare foarte grava la spital, cu leziuni la maini si cap, urmand sa fie transferat de urgenta cu elicopterul la un spital din Bucuresti.

Agentul sef adjunct de politie Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Suceava, a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit cu o sabie in cap in timpul unei perchezitii.

Politia Romana a transmis un mesaj pe Facebook, conform caruia agentul sef adjunct de politie Dan Ciprian Sfichi de la Serviciul pentru Actiuni Speciale Suceava a fost ranit grav in aceasta dimineata.

„Suntem alaturi de colegul nostru, agent sef adjunct de politie Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Suceava, care, in aceasta dimineata, a fost ranit foarte grav, la cap si brat, in timpul unei misiuni. Sa ne rugam cu totii ca Ciprian sa duca misiunea pana la capat si sa se intoarca in randurile noastre sanatos!”, au transmis reprezentantii Politiei Romane.

”In aceasta dimineata au fost executate opt perchezitii pentru trafic de droguri. In una dintre locatii, in Radauti un suspect a atacat un politist din cadrul Operatiunilor speciale. Acest barbat a fost arestat si anul trecut tot pentru trafic de droguri. A fost pus in libertate, iar in octombrie 2017 a fost ridicat si controlul judiciar de instanta”, a declarat Georgian Dragan, purtatorul de cuvant al IGPR.

”Este o intamplare nefericita. Se face tot ce se poate pentru salvarea politistului, urmand sa fie transportat la un spital din Iasi, iar in cazul unei interventii neurochirurgicale va fi transferat la un spital universitar. Astfel de situatii pot fi prevenite si eu am facut tot ce tine de minister in sensul acesta. Poate acum, in ultimul ceas, vom intelege sa adoptam un set de masuri care sa-I protejeze pe politisti atunci cand sunt in misiune. Poate ca de acum vor inceta speculatiile care sunt in spatiul public si care spun mai degraba ca vrem sa dam putere politistilor. Nu vrem sa dam putere politistilor, ci vrem mai degraba sa-i ferim sa fie pusi in situatia in care pot muri la datorie”, a declarat, pentru Digi24, ministrul de Interne Carmen Dan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img