Un vasluian a fost retinut pentru furturi

0
30

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Roșiești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt, în municipiul Vaslui.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din comuna Roșiești, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt, în perioada septembrie – noiembrie 2022, în municipiul Vaslui.

La data de 11 noiembrie 2022, un echipaj de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, a surprins, în flagrant delict, bărbatul cercetat în timp ce ar fi încercat să părăsească incinta unui spațiu comercial din municipiul Vaslui, strada Republicii, având asupra sa mai multe bunuri pe care le-ar fi sustras și pe care nu le-ar fi achitat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, la data de 19 septembrie 2022, ora 11.00, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi sustras o borsetă, ce conținea bunuri de valoare, dintr-o autoutilitară parcată în zona Pieței Agroalimentare Traian a municipiul Vaslui.

La data de 11 noiembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.