marți, 30 aprilie, 2024

UPDATE FOTO: Accident Dranceni : un tanar si-a pierdut viata

Distribuie:

Publicat:

In urma unui accident rutier ce a avut loc in afara localitatii Drinceni, un tanar a decedat, iar altul a fost ranit.

La data de 31 iulie, ora 20:39, politistii din municipiul Husi au fost sesizati despre faptul ca pe DN 28, in afara localitatii Drinceni a avut loc un accident rutier.

Echipa operativa  deplasata la fata locului a constatat faptul ca un tanar de 19 ani, din localitatea Drinceni, se afla la volanul autoturismului si se deplasa pe directia de mers Albita spre Iasi. Pe un sector de drum situat in afara localitatii Drinceni, acesta a pierdut controlul autoturismului si s-a rasturnat in afara partii carosabile, pe partea stanga a directiei de mers.

In urma accidentului au fost ranite doua persoane, pasagere pe bancheta din spate a autoturismului, un barbat de 20 de ani, care a decedat( plaman perforat -stop cardio-respirator ) – la scurt timp dupa ce a fost transportat la spital si un alt tanar de 18 ani, care a suferit mai multe leziuni si a ramas internat.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

In continuare, politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc accidentul rutier.

STIREA INITIALA : In seara zilei de marti, 31 iulie, pe Drumul National 28, cel care face legatura intre localitatile Dranceni si Ghermanesti, s-a produs un accident rutier, soldat cu vatamarea corporala a doua persoane. Conform informatiilor de la fata locului, accidentul s-a produs pe fondul vitezei si a lipsei de experienta a soferului auto . Un echipaj al ambulantei si unul Smurd au transportat cele  doua persoane la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” din Husi

"La fata locului au fost prezenți atat agentii Biroului Rutier Husi, polițiștii de frontiera, cat si un echipaj al Politiei Rurale."

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img