vineri, 3 mai, 2024

UPDATE: Cei doi copii au fost gasiti de autoritatile vasluiene

Distribuie:

Publicat:

@UPDATE: Cei doi minori au fost gasiti cu putin timp in urma de catre politisti, in zona Teatrului de Vara, din municipiul Vaslui. Acestia nu au fost victime ale vreunei infractiuni.

STIREA INITIALA : Politisti, politisti locali, jandarmi si cetateni in cautarea a doi  minori

Doi minori din municipiul Vaslui,  in varsta de 4, respectiv 5 ani, au disparut astazi din fata blocului in care locuiesc, de pe strada Castanilor, din municipiul Vaslui.  Daca ii vedeti, apelati  112 pentru a anunta imediat Politia!

In ziua de 4 august,  la ora 11.48, politistii au fost sesizati despre faptul ca doi minori din municipiul Vaslui au disparut. Cei doi copii, in varsta de 4, respectiv 5 ani, se jucau in fata blocului in care locuiesc. La un moment dat, membrii familiei unuia dintre acestia  a observat lipsa minorilor, au inceput sa-i caute, dupa care au sesizat politistii cu privire  la disparitia acestora. 

Semnalmentele minorilor:

MARDARE DARIUS-ANDREI,
in varsta de 4 ani, parul saten tuns scurt, ochi caprui. In momentul disparitiei, minorul era imbracat cu tricou albastru-deschis, inscriptionat cu personajul Disney Mickey Mouse, pantaloni  pana la genunchi, de culoare bleumarin, iar in picioare purta slapi de culoare albastra.  

PARA DAVID GABRIEL
, in varsta de 5 ani, parul saten tuns scurt, ochi albastri. In momentul disparitiei, minorul era imbracat cu tricou de culoare neagra, pantaloni in culorile alb si negru, iar in picioare purta sandale de culoare alba.  

In prezent, pentru cautarile efectuate pe raza municipiului Vaslui sunt organizate echipe mixte formate din politisti, politisti locali, jandarmi si pompieri, sprijinite de cetateni din localitate.
 

Persoanele care pot furniza orice informatii despre copiii disparuti, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img