sâmbătă, 18 mai, 2024

UPDATE : Mihai Harabagiu a fost condus pe ultimul drum de catre colegii de la ambulanta, foști elevi cât si de instructorii auto – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE : O ambulanta din cadrul Stației de Ambulanta Husi, a mers in spatele autoturismului funerar in care Mihai Harabagiu era condus pe ultimul drum . Fostul ambulantier a auzit pentru ultima oară sirenele autospecialei pe care a condus-o ani la rand . I-au fost alături in coloana funerara foști elevi pe care Mișu i-a pregătit si au devenit șoferi cât și instructorii auto cu care acesta a profesat. Au venit pentru a-i fi alături in ultimul moment persoane din mai mute locuri ale țării . Dumnezeu sa îl ierte !

 

Stirea inițială : In varsta de peste 60 de ani, Mihai Harabagiu, cunoscut de apropiati drept Misu, s-a stins in aceasta dimineata . Acesta de mai multi ani se chinuia, suferind mai multe operatii pe creier si alte afectiuni care i-au ingreunat viata de zi cu zi . Misu a fost instructor auto iar in acelasi timp a profesat si ca ambulantier . Cunoscutii il pastreaza in memoria lor ca un om plin de viata, mereu pus pe glume si un mare iubitor de animale . Era de un optimism de invidiat chiar daca starea sa de sanatate era una precara, in ultimul an chinuindu-se foarte mult fiind chiar imobilizat la pat .

Trupul neinsufletit al celui care a fost Mihai Harabagiu, este pregatit astazi de Casa Funerara Luca din Husi, iar , marti, 31 august, Misu va fi depus la capela bisericii de la Inaltare, in spatele cofetariei Nikipan.

Dumnezeu sa il ierte !

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img