marți, 30 aprilie, 2024

UPDATE: POLIȚIA ARE NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ! -FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: In urma cercetarilor efectuate de politistii barladeni, victima accidentului rutier a fost identificata. Este un  barbat, de 66 de ani, cu domiciliul in municipiul Barlad.

Un bărbat, neidentificat, a decedat în urma unui accident de circulație care a avut loc pe raza municipiului Bârlad. ​

Noaptea trecută, polițiștii bârlădeni  au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Bârlad, a avut loc un accident rutier.​La locul producerii accidentului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bârlad, care, din primele cercetări, au stabilit următoarele:

G. Vladimir, în vârstă de 42 de ani, se afla la volanul unui autocamion și se deplasa pe strada Republicii, din direcția Vaslui către Bârlad. La un moment dat, conducătorul auto a accidentat un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers cu autocamionul. Victima a fost transportată la Spitalul municipal Bârlad, unde a decedat.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.​În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.​

În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea identificării victimei accidentului.​La momentul producerii accidentului, victima purta pantaloni din stofă de culoare gri, tricou de culoare albastră  și era încălțată cu sandale de culoare maron.Semnalmente: înălțime – 1,60 – 1,65 m, ochi căprui, păr șaten, față ovală, ten măsliniu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img