miercuri, 15 mai, 2024

Uriasa LOVITURA data de un colos spaniol! Ridica o noua fabrica in Romania, cu finantare de la stat – Ce produce in tara noastra

Distribuie:

Publicat:

Noi locuri de muncă vor apărea în ţara noastră. Un jucător spaniol dă lovitura pe piaţa locală şi ridică o nouă fabrică, cu ajutorul statului român.

Potrivit datelor de pe site-ul Agenţiei pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), Artesans del Sucre, un producător de acadele deţinut de antreprenori spanioli, are în derulare un proiect de investiţii de peste 10 milioane de euro (plus TVA) într-o nouă unitate.

Valoarea toatală a proiectului se ridică la peste 20 de milioane de lei (plus TVA). Totuși, plăţile eligibile pen­tru finanţare sunt estimate la puţin peste 10 milioane de lei, informează zf.ro.

În anul 2002, gigantul spaniol deschidea fabrica din județul Ialomița. Însă, conform datelor existente pe site-ul companiei, și-a început activitatea în 1991.

La ora actuală, Artesans del Sucre este unul dintre cei mai mari producători de aca­dele artizanale din Europa şi ex­portă produsele în peste 50 de ţări de la nivel mondial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img