vineri, 19 aprilie, 2024

Urmarit national, depistat la P.T.F. Galati-rutier

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera galateni au depistat si predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Buzau un tanar cu dubla cetatenie, pe numele caruia era emis, un mandat de aducere la audieri, acesta fiind suspect pentru savarsirea infractiunilor de tentativa la furt calificat si distrugere din culpa.

Marti, 1 noiembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, D. C., in varsta de 25 ani, cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, pasager intr-un autoturism marca Audi, inmatriculat in Bulgaria.

“La controlul de frontiera lucratorii nostri au constatat faptul ca pe numele tanarului este emis, de catre autoritatile romane, un mandat de aducere emis de Parchetul de pe langa Judecatoria Buzau, acesta fiind suspect pentru savarsirea infractiunilor de tentativa la furt calificat si distrugere din culpa.”declara IRIMIA ION din cadrul  S.T.P.F. Galati

Politistii de frontiera au intrerupt calatoria persoanei in cauza, care a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Buzau, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img