sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Va dam 3 indicii ca sa fiti mai puternic decat gripa!

Distribuie:

Publicat:

Cea mai nesuferita boala a perioadei de toamna-iarna este gripa, deoarece in aerul rece si foarte umed microbii care provoaca bolile cailor respiratorii superioare se propaga foarte usor. Nici lipsa miscarii, a luminii soarelui si alimentatia saraca in vitamine, minerale si oligoelemente nu va ajuta organismul in apararea fata de boli, de aceea este bine sa va sprijiniti functionarea sistemului imunitar.

Cititi indiciile noastre despre consolidarea sistemului imunitar si feriti-va de boli!

1. Consumati mai multe legume si fructe!

Toamna si iarna tindem sa consumam mai multe alimente energizante si mai putine legume proaspete. Pentru ca organismul dvs. sa fie destul de rezistent in sezonul gripal, fata de virusi si bacterii, ar fi bine sa va concentrati si asupra suplimentarii alimentatiei sanatoase cu vitamine, minerale si oligoelemente.

2. Dormiti mai mult!

Pentru a asigura echilibrul organismului si un sistem imunitar puternic sunt necesare 7-9 ore de somn, in acest rastimp corpul si sufletul dvs. se pot odihni in mod corespunzator, pentru ca in timpul zilei sa poata avea randamentul cel mai bun si sa reziste agentilor patogeni.

3. Folositi preparate imunostimulatoare!

Din pacate, iarna, necesarul de vitamina C si oligoelemente nu poate fi introdus in organism doar prin alimentatia sanatoasa, desi aceste materii au o importanta majora in sprijinirea sistemului imunitar. Faceti o incercare cu Béres Drops care prin formula sa usor de asimilat introduce in organism oligoelemente importante cum ar fi fierul, cuprul, zincul, manganul, molibdenul, seleniul, cromul si fluorul. Si nu uitati nici de vitamina C, un alt ajutor pentru intarirea sistemului imunitar.

http://beres.ro/

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img