joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA:Documente false, depistate la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni efectueaza cercetari cu privire la prezentarea la control, de catre un tanar cu dubla cetatenie, a unor documente false pentru autoturismul pe care il conducea.

In data de 11 octombrie , in jurul orei 23.30, in P.T.F.Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, Catalin C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 19 de ani, conducand un autoturism marca BMW, inmatriculat in Bulgaria.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inspectie tehnica periodica prezentat la control pentru autoturism, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat ca documentul in cauza nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autenticc, acesta fiind fals.”declar Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui
 
In legatura cu cele constatate, tanarul a declarat ca nu este proprietarul autoturismului, ca il foloseste in baza unei procuri si ca nu are cunostinta despre faptul ca documentele respective sunt false.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img