Vasile Muraru, despre ce i-a mărturisit Alexandru Arșinel înainte să fie internat în azilul privat: „Ultima convorbire…”

0
45

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit, motiv pentru care fiul actorului a fost nevoit să-l interneze într-un azil privat. Ei bine, Vasile Muraru ține legătura cu actorul, iar acum a spus ce i-a mărturisit Alexandru Arșinel înainte să fie internat.

Recent s-a aflat faptul că Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil privat. Din cauza problemelor de sănătate, fiul celebrului actor a fost nevoit să-l interneze aici. Ei bine, acum Vasile Muraru a făcut dezvăluiri neașteptate despre ce i-a mărturisit Alexandru Arșinel înainte să fie internat.

Ce i-a mărturisit Alexandru Arșinel lui Vasile Muraru înainte să fie internat în azilul privat

Vasile Muraru a încercat să ia legătura cu copii lui Alexandru Arșinel, însă nu a reușit să vorbească cu ei. Actorul așteaptă acum să vadă ce s-a întâmplat cu colegul său de breaslă și încearcă să-i mai sune pe copii lui. Ei bine, în ultima convorbire telefonică pe care cei doi au avut-o, Alexandru Arșinel i-a mărturisit lui Vasile Muraru că va trece pe la teatru.

„Am vorbit, ieri am sunat. Am vorbit săptămâna trecută, ieri am sunat, copiii nu au răspuns. O să mai insist astăzi, să vedem care este treaba. Nu știu, nu pot eu să mă pronunț. Ce citim noi este una. Nu am vorbit, vreau să vorbesc clar. Și vorbisem cu el de când ne vedem, că o să treacă pe la teatru chiar a zis în ultima convorbire telefonică”, a mărturisit Vasile Muraru pentru EGO.

Ce spune fiul lui Alexandru Arșinel despre internare

În urmă cu câteva săptămâni, fiul lui Alexandru Arșinel, Cristian Arșinel, a declarat că a fost nevoit să-l interneze pe tatăl lui în azilul privat, deoarece acesta are probleme locomotorii grave. Fiul actorului nu știe cât va fi nevoie ca tatăl lui să stea internat aici.

„L-am internat pe tata la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor. Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește, însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!”, a declarat Cristian Arșinel pentru Impact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.