sâmbătă, 2 martie, 2024

Vaslui: Control judiciar pentru un hot care a furat bunuri in valoare de 15.500 de lei

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat, din Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt în formă continuată.

Polițiștii  Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 35 ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt în formă continuată, săvârșită în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor și a percheziției domiciliare efectuate,  polițiștii Biroului de Investigații Vaslui au stabilit că, în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, bărbatul de 35 de ani, în calitate de angajat al unei societăți comerciale cu punct de lucru în municipiul Vaslui, județul Vaslui, ar fi sustras mai multe bunuri în dauna acesteia.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la peste 15.500 de lei și a fost recuperat în proporție de 20%.

În cursul zilei de 08 martie, în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore,  ulterior acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui care a luat față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul de Analiză a Informațiilor Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.     

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img