luni, 29 aprilie, 2024

VASLUI: Gala de exceptie la Polivalenta

Distribuie:

Publicat:

Peste 1.500 de spectatori au avut parte de un spectacol de calitate la Gala MMA “Batalia de la Vaslui”, editia a doua. Evenimentul numarul 1 al anului a adunat la Polivalenta nume grele, de la Catalin Morosanu, cel mai fotografiat sportiv al serii, pana la Sebastian Ciobanu si Daniel Alexandru.

Lupta cea mai asteptata s-a dat intre Lascar Rotaru si Alin Cozma, din Barlad. Reprezentantul Vasluiului a castigat fara probleme meciul.

Un alt vasluian indelung aplaudat a fost Florin Voduti, care s-a impus la categoria 77 kg. Adversarul Ion Urechi, din Republica Moldova, a fost unul redutabil, meciul fiind extrem de echilibrat si spectaculos. Vasluianul a avut nevoie de o repriza decisiva pentru a castiga meciul.

Spectatorii au apreciat si meciul dintre Anton Denis de la Tornado Vaslui si Sergiu Vieru, de la Scorpions Iasi. Din pacate, favoritul salii n-a rezistat pana la final, fiind facut KO de iesean.

Barladeanul Sorin “Gorila” a oferit show-ul serii, cucerind o sala intreaga, dupa ce si-a rapus adversarul intr-o maniera categorica.

Ceilalti castigatori ai trofeelor de la Batalia de la Vaslui sunt Marius Graunte, la 67 kg, Leo Morariu, la 64 kg, Maxim Zaplitinii (80 kg), Petrisor Beleuta (85 kg), Bogdan Suru (65 kg) sI Vlad Moraru (70 kg).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img