duminică, 28 aprilie, 2024

VASLUI: SE CAUTA STAPAN PENTRU UN CIOBANESC !

Distribuie:

Publicat:

Cei care isi doresc un catel rasa ciobanesc german au de astazi aceasta posibilitate. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vaslui ofera gratuit patrupedul care a fost scos , pana acum de doua ori la licitatie.                                                                                               

Astfel, institutia cedeaza cu titlul gratuit un caine rasa Ciobanesc German, scos din serviciu, cu respectarea prevederilor Hotararii Guvernului Romaniei nr. 81 din 23 ianuarie 2003 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea procedurilor pentru valorificarea bunurilor scoase din functiune, precum si a celor scoase din rezervele proprii, aflate in administrarea M.A.I., cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele interesate vor adresa comandantului unitatii solicitarile de preluare fara plata a cainelui. Prioritate la preluarea cu titlul gratuit il are conductorul cainelui.Relatii suplimentare la telefon: 0235.31.12.12

Cainele oferit  pro bono este specializat in interventiile din mediul urban pentru cãutarea oamenilor surprinsi sub dãramãturi. La prima licitatie pretul de pornire a fost de 1.900 de lei iar luna trecuta nu a fost norocoasa pentru el. Nu s-a prezentat nimeni.                                                                                                                                          

Ciobanescul a fost “scos  din serviciu” la varsta de cinci ani si trei luni.              

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img