marți, 7 mai, 2024

VASLUI : UN DRUM REPARAT CU GROPI. E NOUA MODA IN ACEST DOMENIU! -VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Cand vorbim despre banii publici trebuie sa discutam despre risipa si bataia de joc pe care autoritatile locale si judetene o fac. Nimeni nu este raspunzator si toata lumea „ semneaza ca primarul” receptia  lucrarilor desi calitatea serviciului prestat este jalnica.                                                                                                                          

Din categoria „ ne batem joc de platitorii de taxe si impozite” se gaseste si drumul  care tranziteaza 14DJ 243A Pogana (DJ 243) – Crangu Nou – Ciocani – Ivesti – Pogonesti – Tutova – Crivesti – Pochidia – Satu Nou – Limita Jud. Galati. Aici asfaltarea a fost facuta , probabil, dupa principiul „ mai trebuie sa lasam niste gropi sa nu uite cum a fost”. Cei care, nevoiti fiind, tranziteaza soseaua se inarmeaza  cu rabdare si incearca sa evite craterele dar in acelas timp isi doresc sa nu vina nimeni de pe contrasens ca atunci ii va plange masinii de mila.                                              

Draga domnule primar , dumneavoastra chiar nu ati vazut asfaltarea aceasta? Nu ati putut trage pe nimeni la raspundere? Sa nu uitam ca la sefia Consiliului Judetean Vaslui se afla colegul dumneavoastra de partid, Dumitru Buzatu.Contribuabilii va invita la o plimbare, cu masina proprie pe „ drumul gaurit si peticit”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img