duminică, 3 martie, 2024

Vaslui : Zero cazuri de coronavirus confirmate in ultimele 24 de ore

Distribuie:

Publicat:

Vaslui : Zero cazuri de coronavirus confirmate in ultimele 24 de ore

Situația statistică actualizată pentru județul Vaslui, 15.07.2020, conform informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Vaslui:
– 11 persoane aflate în izolare la domiciliu la data curentă;
– nicio persoană nu a fost izolată la domiciliu în ultimele 24 de ore;
– nicio persoană nu a ieșit din izolare la domiciliu în ultimele 24 de ore;
– o persoană a ieșit din carantină în ultimele 24 de ore;
– cazuri confirmate cu noul coronavirus: 231 ( 43 de persoane internate în spital, decedate 22 de persoane, 151 de persoane vindecate și 15 persoane pozitive la domiciliu).

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.
În ultimele 24 de ore, peste 120 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și 46 de polițiști locali au desfășurat 4 misiuni specifice. S-a verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse (izolare/ carantină) în cazul a 77 de persoane. De asemenea, 50 de societăți comerciale/ PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul Stării de alertă.
Polițiștii vasluieni acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Documentele oficiale emise la nivel național în contextul pandemiei de COVID-19 pot fi consultate pe portalul stirioficiale.ro, în secțiunea Hotărâri și legislație.
O altă pagină web ce cuprinde informații de interes public privind epidemia de COVID-19 este www.cnscbt.ro. (Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică).

Apelați pentru recomandări și alte informații linia TELVERDE – 0.800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. Apelați 112 doar în caz de urgență!
Informații legate de COVID -19 puteți primi și la numărul de telefon – serviciu de permanență al Direcției de Sănătate Publică Vaslui – 0770.379.448.
Vă reamintim de asemenea și linia telefonică TELVERDE – 0.800.800.165, număr la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID – 19.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img